Laatste informatie Energietop

Aanstaande woensdag 22 februari organiseert de regio Hart van Brabant de ‘Energietop Hart van Brabant’. Wij zijn erg verheugd over de grote belangstelling voor deze bijeenkomst! Deelnemers komen uit alle hoeken van de regio.

Hierbij de laatste informatie over het programma. Aanmelden is nog mogelijk, door een e-mail te sturen naar info@energiestrategiehvb.nl.

Werksessies
Het middagdeel van het programma staat in het teken van de Ruimtetafels. Tijdens deze laagdrempelige werksessies gaan deelnemers aan de slag met het in de praktijk brengen van de energietransitie. Met trots presenteren wij de thema’s, de moodboards en de tafelleiders:

De Ruimtetafels worden gefaciliteerd door het Hub Vooruit! consortium.

Programma
De bijeenkomst vangt aan om 11.00 uur. Vanaf 10.45 uur start de inloop met koffie en thee. Voor een lunch zal worden gezorgd. Om 16.30 uur zullen wij het programma afronden en kunt u rustig napraten onder het genot van een drankje. Het (geactualiseerde) programma is hier te bekijken: Programma Energietop.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats bij de Theater De NWE Vorst aan de WillemII-straat 49 in Tilburg, circa 5 minuten lopen vanaf station Tilburg. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage Pieter Vreedeplein, op 3 minuten loopafstand van De NWE Vorst. Andere parkeeropties zijn Parkeergarage Emmapassage en Parkeergarage Tivoli.

Aanmelden
U kunt zich direct aanmelden door een e-mail te sturen naar info@energiestrategiehvb.nl. Ook voor vragen kunt u terecht op dit e-mailadres.