Save the date – Energietop Hart van Brabant

De regio Hart van Brabant organiseert op woensdag 22 februari 2017 de Energietop Hart van Brabant. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

De Energietop staat in het teken van de regionale energietransitie. Wij streven naar een energieneutrale regio en willen vaart maken met de totstandkoming hiervan. Dat is een hele uitdaging, want energie is overal en raakt iedereen. Veranderingen in de manier waarop we energie opwekken en gebruiken heeft gevolgen voor de manier waarop we wonen, werken, recreëren en ons verplaatsen.

Om de energietransitie te versnellen is breed maatschappelijk draagvlak nodig. Daarom nodigen wij beleidsmakers, ondernemers, wetenschappers en energieke burgers uit om mee te denken over hoe én waar we gaan starten met de versnelling. Aan de hand van inspirerende sprekers en tastbare praktijkvoorbeelden wordt inzicht verkregen in de energie-opgave, de barrières en de kansen die energietransitie te bieden heeft. Vervolgens gaan we naar de tekentafel om te kijken of we initiatieven en oplossingen letterlijk een plek kunnen geven.

Kortom, reserveer de datum in uw agenda en zet op 22 februari 2017 samen met ons belangrijke stappen naar een energieneutraal Hart van Brabant.

Praktische zaken

  • Datum: 22 februari 2017
  • Tijdstip: 10.45 – 17.00 uur
  • Locatie: nog te bepalen centrale locatie in de regio
  • Entree: gratis

Aanmelden
U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te denken en te praten. Het programma en verdere details worden in de loop van januari bekend gemaakt. Voor deelname kunt u zich alvast aanmelden via info@energiestrategiehvb.nl.